En dagens innan vi drar

Nej jag ska inte börja modeblogga, det är inte riktigt min grej. Men visst kan jag väl visa en favorittröja som jag ska ha på mig idag, en Filippa Mossi som jag köpte i Ullared av alla ställen. Jag gillar modellen och trycket. Nu är ju bilden svartvit men trycket går i rosa och grått. Till det har jag såna där blanka tights från H&M. Det ser ut som en hårtest sticker ut från min axel, men det är från tröjan. Jag är inte helt bekväm med att lägga ut bilder så här på mig själv, men men…

Apropå håret så har det blivit hemskt långt mot vad jag brukar ha, och nu vet jag inte hur jag ska göra med det. Funderar på att spara längden lite där bak, men måste nog ha det uppklippt runt ansiktet annars ser jag ut som en flaskstrut i ansiktet. Nu åker vi mot Globen. End of story.

One thought on “En dagens innan vi drar

  1. Men så fin den var tröjan. den tanken tänkte jag inna jag läst inlägget :-)

    Globen minsann, ha det så trevligt!

Comments are closed.