Förvirring

Det var den märkligaste match jag varit med om, sista för säsongen Alla var lika förvirrade och det blåstes hej vilt av domarna kändes det som, och det var inte alltid vi förstod varför egentligen. Det blev vilda diskussioner ett tag som ni kan se på bilden. Vi kände oss lite orättvist dömda ett flertal gånger. Lite trist när det blir så för det blir inget flyt i matchen. Vårt lag är lite utav ”late bloomers”, och brukar få mer flyt i mitten av matchen. Förlust idag men ändock modet uppe för de flesta.

De hade något roligt att se fram emot i alla fall. De bowlar tillsammans nu ikväll och efteråt skulle de äta pizza. Ett trevlig avslut. Det är dock en träning kvar, och…en föräldramatch..oh nooo?! tänkte jag när jag fick reda på det. Hur i hela friden ska det gå till…dem kommer springa omkull mig, eller tackla mig över till andra planhalvan. Jag tror jag ska tjinga på att vara målvakt.

Nu ska jag hämta sonen. Trevlig lördag alla som kikar in här. Jag är så glad att ni kommer tillbaka, för det gör ni väl?

One thought on “Förvirring

Comments are closed.