Två och en halv timme senare

Först kändes det som att 2½ timme kanske skulle bli lite väl långt, men tiden gick otroligt fort och jag trodde först inte att vi skulle hinna med allt. Men det gjorde vi precis.

Vi började med att pyssla och alla fick en varsin svart mask som de fick limma fjädrar och annat på. Det verkade populärt och de satt länge och gjorde iordning sina masker. Maskerna fick dem sedan ta hem.

Med maskerna på lektes det två lekar tagna från tv-programmet ”Minuten”. Plock i pasta och den andra minns jag inte namnet på, men man sorterade upp godisar i olika skålar med en hand. Vi sjöng, åt tårta och hade fiskdamm enligt önskemål.

Och, ja ljusen är blå…hmm men det gjorde ju inget förstås men de silvriga var slut. På slutet samlade jag ihop tjejerna för en gruppbild och då kom de på att Sotis matchade färgtemat. Emma har haft det jättekul och vill ha färgkalas nästa år igen säger hon, fast då med andra färger förstås…och längre tydligen för tiden gick alldeles för fort.