Lite från nyårsfirande

Vår nyårsafton var ju som sagt riktigt trevlig som jag nämnt tidigare. Att få till bra foton är dock väldigt svårt mitt i natten, samtidigt som man ska hålla koll på barnen, servera bubbel, önska gott nytt år och vara social, värma händerna, försöka tända en typ av fackla utan att fylla på fotogen, svära över kameran, så några fina fyrverkeribilder har jag inte att bjuda på. Fast i vår lilla ort så är allt över så fort. Men lite andra mysbilder får det bli från vårt nyårsfirande och dagen efter.

Morfar hade med sig en sån där lykta som vi glömde bort att tända på nyårsafton så det fick bli på nyårsdagen istället. Lyktan, eller vad det nu heter, var omöjlig att tända och få fart på i blåsten. Men med lite samarbete så gick det ju bra och den for iväg ganska så snabbt. Riktigt fint att se på, i en minut eller så, synd att det var så mycket vind.

På nyårsdagen var vi som sagt också iväg till pulkabacken, det är riktigt kul att fotografera barnen i backen. Det var verkligen skönt med lite ledighet. Idag måndag hade jag tagit en extra dag så veckan nu blir inte så lång heller. Nice!

Nu har jag provat att lägga in bilderna i min text och då fungerar det att klicka fram dem så att man fortfarande är kvar på min sida, och det blir som ett bildspel. Men inte om jag lägger in dem i ett galleri. Så kan jag ju göra förstås men det blir ju en himla massa text emellan om det ska bli snyggt. Jag kanske är petig?…

2 thoughts on “Lite från nyårsfirande

  1. Oh, vad du fixar och trixar med bloggen. Det blir superfint. Tycker om dina bildspel. Själv sitter jag med två tunga böcker om webdesign just nu. Superkul och intressant men en aning distraherande med en nio åring som har såååå tråkigt =)

    Ser härligt ut i backen!
    Ha en skön dag
    Kram

    1. Tack Erika, ja jag försöker men det är alltid ett par smågrejer som jag liksom inte får till som jag vill ha det, högst irriterande. Kul att plugga webdesign det har jag också gjort en gång i tiden men det var länge sedan och i programmet dreamweaver, inte det jag använder nu.

Comments are closed.