Fruset

Brr, kallt. Jag fryser ute, jag fryser inne, jag fryser till och med i varmduschen. Att ta fram mat ur frysen är också en pina, jag skulle ta fram lite fransyska och när vi har storhandlat är det omöjligt att hitta något. Det tog sådan tid så min långfingertopp domnade och blev alldeles vit en lång stund efteråt.

När jag ändå ältar om att frysa så är det också något jag gör mycket i badhus. Första doppet när jag ska kliva i, jag dyker inte, blir som kortslutning för min kropp. Jag tappar andan och det känns som att ögonen går i kors. Sen får jag simma som en tok för att få upp värmen, för att orka i cirkus 20 minuter sen är jag klar och andan uppe i öronen. Men oj vad skönt det är efteråt, särskilt inne i bastun. Fast där sitter vi bara i ett par minuter för Emma tycker värmen är lite jobbig.

Ne, nu ska jag faktiskt lägga mig i skaplig tid för en gångs skull och det blir med sockor och t-shirt på samt en urmysig ullfilt jag fick i julklapp av jobbet. Gonatt på er som nyfiket kikar in här!

5 thoughts on “Fruset

 1. Fin bild!
  Jag känner igen det där med badet. Jag är oxå en ruggig badkruka och dyka skulle jag aldrig göra =)

 2. Hejsan! Kikar ju väldigt ofta på din blogg och jag måste bara så säga att du tar så fina bilder =) Älskar ljuset i alla dina bilder samt ditt photoshop-pyssel som du lägger till. Det ser så personligt ut! Hoppas att ni har det bra, hos oss är det plusgrader idag och snön smäler. Första gången sedan i början av november tror jag.

 3. Kylan börjar jag också bli trött på. Samtidigt föredrar jag kyla mot slask och elände. Våren kommer inom sinom tid. Tills dess får vi fortsatt frysa…..

  En kram till dig från mig.

 4. Idag är det jag som fryser… Sitter till och med och småhuttrar här vid datorn – inomhus och trots att två braskaminer är igång!? Men det är nån fuktig obehaglig kyla ute som verkar krypa rakt genom väggarna… Brrr!

  Hoppas helgen var trevlig!? :-) Och att nya veckan har startat BRA!

 5. Kul med så många kommentarer i ett och samma inlägg! Tack!
  Alltid kul med lite respons. Tyvärr blev mitt inlägg efter det här urtrist, men jag får kompensera det på något sätt en annan dag. Tack för att ni kikar in här och lämnar avtryck!

Comments are closed.