En lugn lördag med sydfransk doft

Den här helgen är det ingen innebandy, dock tränade William extra igår med gamla laget för att han ville det. Så då fick han väl det. Idag är det mer soft, sov ut och har inte gjort många knop idag. Men med tanke på att jag städade lite i veckan när jag var hemma med sjuk liten Emma, så kan jag gott slappa nu.

Vi fick hem tidningen buffé från Ica och jag var ju såklart tvungen att prova laga sydfransk kycklinggryta. Den såg verkligen god ut, och den smakade gott också som tur var för William hade en kompis här hemma. Grytan gjorde succé och alla tog om och åt glatt. Det enda som jag inte ska ha i nästa gång jag lagar den är sockret på slutet, ½ tsk socker ska nämligen i då. Det blev lite för sött för mig, och sen ska jag nog peppra på lite mera så det blir mer sting i grytan. Barnen fick stora ögon när de såg att det var syltlök i, deras favorit nämligen.

Skulle ha tagit en bild för det ser verkligen smaskigt ut när det är klart,..det får bli nästa gång. Hoppas er lördag blir mysig mina vänner,…har ni lagat någon ny maträtt på sistone?