Du lilla sparvöga

Hittade en fin bild på Emma tagen för ett år sedan när hon har sina första glasögon på sig. Det var dessa som kom bort sedan. Idag har hon ett annat par, även dem Hello Kitty-glasögon. Synd att det blänkte lite i glaset glasögonen på ena sidan, annars blev bilden fin tycker jag.

Tänk att glasögon kan vara så känsligt. Det verkar som att hon inte använder dem i skolan, hon säger att hon är så ful i dem. Jag som mamma kan ju inte annat än att säga att hon är jättefin i dem såklart. Vi peppar henne och förklarar att om hon använder dem varje dag så kan det bli så att hon inte behöver dem när hon blivit äldre. Det har ju redan bevisats en gång när hon skulle få sina nya att hon behövde nya glas för synen blivit lite bättre.

Själv slarvar jag ju med mina egna glasögon och det beror nog mest på att jag tycker de är så himla fula… sen så behöver jag nog nya glas jag med, fast det är nog för att synen blivit sämre istället. Emmas glasögon har hon valt ut omsorgsfullt och provade massa olika så hon borde vara nöjd med dem på det viset,..men men hon kanske vänjer sig snart. Eller så får vi åka till Glasögonfabriken i Ullared, där ska det vara billigt med glasögon.

2 thoughts on “Du lilla sparvöga

  1. Jag som trodde att tiden ändrats. Att det inte är känsligt längre med glasögon.

    Jag slarvar med att bära mina terminalglasögon. Hopplösa att göra rena :-)

  2. Ja så tänkte jag också, det är ju nästan lite mode med glasögon känns det som…fast vad vet jag. Jag har också terminalglas, urfula, som jag använder hemma också vid tv, dator, läsning.

Comments are closed.