Drömmar om ett leende

Idag blev jag hemma när jag egentligen skulle ha jobbat, Emma vaknade gång på gång under natten med magont. Under dagen har det släppt som tur är, jag blir alltid nervös när det är magen för det kan ju vara precis vad som helst.

Jag vill lyfta fram ett program som kommer på TV4 idag ”Drömmar om ett leende” kl 21. Jag såg reklamen här om dan och Emmas operatör Malin Hakelius är med i Operation Smile, det ska bli riktigt intressant att se på och Emma vill också se.

Det är fantastiskt att de kan åka till dessa länder och hjälpa barnen med t.ex LKG, läpp- käk och gomspalt. Precis så som Emma föddes, fast här i Sverige har vi helt andra förutsättningar. Tänk på vad de gör för de här barnen och hur livet kommer att förändras, en stjärna i himlen till dem!

Vill ni se hur det hela började för Emma så gå in här: ”Emmas operationer”. Hennes senaste operation bentransplantation till käken finns att läsa om här i min blogg under kategori lkg-spalt.

5 thoughts on “Drömmar om ett leende

 1. Åh, det där missade jag… Såg en ”reklamsnutt” om det nån eller några dar innan, och tänkte att jag skulle vilja se det – men jag är helt hopplös på att komma ihåg sånt sen när det väl är dags… :-/ Men jag håller med dej fullständigt, om att det är fantastiskt att även de barnen också kan få proffsig hjälp. :-)

  1. Du kanske kan se det på Play istället, det är bara 2 avsnitt så del 2 är nästa tisdag.

 2. Jag missade programmet men måste se det på Play.
  Malin opererade Anton oxå så det ska bli extra kul att se, både för honom och för oss.

  1. Det tycker jag absolut ni ska se, i del 1 har de inte börjat operera ännu så resultat får vi se i del 2. Man blev lite tårögd av att se dessa barn.

 3. Här tittade vi också! Otroligt coolt koncept, hela Operation Smile. Oskar såg inte (han är i värsta vänta-jag-kan-nog-få-tag-i-fjärrkontrollen-om-ni-lägger-den-där-uppe-också-åldern), han sov. Iaf nästan hela tiden. Men syskonen såg. Erik, som opererade Oskar, var också med, han var den som undrade om det skulle gå att söva den förkylda flickan i slutet av första programmet. Vild telefonkontakt med min mamma och bror under programmet (hehe).
  Hoppas att det har gått bra med käken för Emma, får erkänna att jag inte hunnit hänga med i bloggen på ett tag nu. God fortsättning,
  önskar Ia

Comments are closed.