Bye bye bassilusker

Jag kanske inte ska ropa HEJ ännu men jag tror kanske att förkylningen ger med sig nu, eller ”luftvägsinfektion med feber” som läkaren så fint skrev på intyget. Emma har varit lite piggare idag och ingen feber, så håller det i sig borde hon väl kunna gå till skolan imorgon. Vi ställer in oss på det om nu inte något oförutsett händer, så här har det hållt på upp och ner.

Med min fyndiga rubrik så kan jag ju berätta att tvättstugan den ser ut som den har gjort det senaste året, till hälften riven/renoverad. Det är inte kul att tvätta där inne, visst jag sitter väl inte och glor på maskinen när jag tvättar men man tillbringar ju ändock en hel del tid där, särskilt nu vid förkylning är det lika bra att hålla korgarna skapligt tomma. Längtar till den dagen vi har feta plånboken så vi kan fortsätta där inne. Vi får skylla oss själva, vi åkte på en utlandsresa mitt i allt förstås, he…

Nu ska jag nog leta efter lite inspiration på nätet…