Bassilusker

Jag trodde faktiskt att Emma var på väg att friskna till. Men så blev det inte, febern är tillbaka, mer hosta och mer snuva. Igår kväll fick William ont i magen men det har inte blivit något mer än så…bara inte han blir sjuk också. Det började ju med magont för Emma med. Konstiga bassilusker.

Idag gick barnen ut en halvtimme för jag tänkte att lite luft gör väl gott, sen åt de lunch och sen däckade Emma i soffan. Tog tempen och sen har hon sovit i omgångar. Till middag idag blir det korvstroganoff i hopp om att hon ska få i sig lite mer mat än vad hon ätit de senaste dagarna.

Jahapp, så det lutar åt att jag får ringa doktorn imorgon, hon har ju varit dålig sedan i tisdags. Jag som ska till tandhyginisten och cellprovtagning imorgon. Jaa, jag vet vilken pina att ha det på en och samma dag,…men men det får ordna sig på något vis.

One thought on “Bassilusker

Comments are closed.