Poolhäng

Lite mer foton från Hurhada Egypten. Det fanns en jättestor pool på Arabia Azur där vi hängde varje dag eftersom barnen tyckte det var kul. Men vi fick kompromissa lite med poolhäng förmiddag och snorkling i röda havet på eftermiddagen.

Vid poolen kom ofta försäljare och ville erbjuda massage, hennatatuering och massa annat som vi tackade nej till. Eftersom vi hade all inclusive så var det bara att hämta vad man ville ha att dricka och äta. Massa läsk, öl, drinkar, glass och bullar m.m. När barnen plaskade och lekte i poolen låg vi andra och småpratade, solade och läste. Jag läste ut två böcker under den där veckan, inte vanligt för att vara mig.

Det var så härligt i solen och vädret var toppen med klarblå himmel och riktigt varmt och skönt. I like! De sista dagarna började det blåsa en hel del, men det gjorde inget för det var ju bara svalkande. Fast desto mindre roligt när vi skulle snorkla. Men mer om det i annat inlägg.

Även här vid poolen och baren visades det öppet att de inte gillar…ja, jag vet inte vad men någonting stör de sig på eftersom jag och Emma blev totalt nonchalerade när vi skulle hämta läsk till henne. Till slut fick jag vifta med Emmas arm för att kunna få beställa. Varför de gör så vet jag inte,..var det för att jag hade bikini?…bikini vid poolen?…är det fel. Jo jag vet att de tycker man ska skyla sig men ändå…

Hur som helst alla var inte så som tur var. Vi träffade trevligt egyptiskt folk också såklart som kamelmannen, mannen i affären och en och annan servitör som gärna ville ha dricks förstås. Samt andra turister som skulle åka hem och gav bort sina badmadrasser till barnen.

One thought on “Poolhäng

Comments are closed.