Värdefulla fynd

Bjuder på en svartvit bild från Egypten, glöm inte att klicka på bilden. Emma ska kasta sten i lagunen.

Det var så här småstenigt runt lagunen men man fick inte plocka med vare sig snäckor eller koraller hem. På bussen hem sa reseledaren att om det nu var så att man hade en och annan snäcka med sig i bagaget så var det säkrast att lämna kvar det, annars skulle man få betala 600 dollar, eller var det pund…jaja dyrt var det i alla fall. Så det var inte ens att tänka på att ta med sig ett endaste litet minne från Egypten.

När jag satt där på bussen kom jag på att i min kameraväska som jag hade i knät, har det legat en yttepytte snäcka kvar från Thailandresan 2008. (Svettstickningar i mina armhålor)…jag rotar igenom väskan och hittar den, dock trasig men ändå en snäcka, och lägger den i cigarettluckan i stolen framför mig. Hade varit liiite trist om jag fått betala för en snäcka som inte ens var från Egypten.

Förresten, det här var mitt 1000:e inlägg sedan 2007,…moahaha ingen toppbloggare direkt…

4 thoughts on “Värdefulla fynd

  1. Jag skrattade när jag läste ditt inlägg – svettstickningar i mina armhålor.
    Jag hade känt likadant och det var väl tur att du kom på det.
    Jättefin bild!

  2. Tack. Japp skorpion och stolt :) Oj de håller hårt i sina snäckor där borta. Grymt kilopris på snäckor från Egypten med andra ord :)

  3. Oj då… vet att man inte får plocka koraller från reven men… nog hade jag med mig både snäckor o koraller som jag plockat på stranden hem…

    1. Hade du, å vad fuskigt…ja jag vet inte men de kanske har ändrat lagen eller nåt.

Comments are closed.