I Egypten

Självklart har de internetcaf’e här och alldeles nyss fick jag hjälp av tjejen här inne med att kunna skriva åäö också. Tangentbordet har egyptiska skrivet på sina knappar, men jag ska inte forska vidare i det nu. Har bara betalat för 30 minuter och det kostade mig 8 egyptiska pund, motsvarar lite mindre än 13 kronor.

Resan hit tog 5 timmar och gick bra. William satt vid fönstret så på hemvägen blir det Emmas tur. Jag satt mittemellan dem,…behöver jag säga att det till och med då blev tjafs emellan dem. Jaja, värmechock när vi klev av såklart men det blev bara en bussresa på en kvart drygt till hotellet.

Här äter vi och badar varje dag, 30 grader i skuggan har vi. Vi har ju all inclusive och det betyder att vi äter mer än vad vi behöver, och dricker, vatten. Läsk och annat med förstås. Maten ser verkligen god ut, för att inte tala om efterrätterna. Men det ögat ser motsvarar inte vad tungan känner,…rätt så smaklöst så jag har saltkaret nära. Men det är inte äckligt,..vissa saker kan ha konstig bismak.

Barnen stortrivs och är för mestadels i vattnet. Det strosar en kamel här i området som jag kollat in. Jag funderar på att hoppa upp på den en dag. Vi har även snorklat och sett massa färgglada fiskar. Riktigt häftigt! Jag måste bara lära mig hantera cyklopet ordentligt för det immar igen och jag missar ju liksom alla vackra färger då…hrmpf! Vi börjar få färg, ingen risk för regn här inte. Bjuder på ett par bilder och så kanske jag skriver snart igen. Kram!

3 thoughts on “I Egypten

  1. Åh, vad skönt ni verkar ha det! Här är det minusgrader och snö på g…
    Sotis hälsar! Han är så kelsjuk och längtar efter er!

  2. Åh, det ser fantastiskt ut. Det är lite svårt att tänka sig sommar när vi har minusgrader här. Passa på att njuta ordentligt!

Comments are closed.