Brrr och wow

Näe vad fort tiden går. Nu är vi hemma igen efter en härlig vecka i Egypten. Det sägs att det har snöat och det är halt på vägarna, vilken tur att vi redan bytt till vinterdäck. Resan hem gick bra den också, flyget var bara försenat med en halvtimme. På bilresan hem stannade vi till på McDonalds och svullade lite. Kom hem när det var nattsvart och möttes av kattsvart Sotis innanför dörren. Oj, vad han jamade och gosade med oss. Jag bar in en väska och sen fick han all uppmärksamhet en liten stund. Det blev bums i säng när vi fått in alla väskor i huset,..i en iskall säng. Vi skulle ha förberett lite bättre och laddat en brasa så hade det bara behövt fjuttas på.

Som ni vet pajade ju vår tvättmaskin dan innan vi skulle åka till Egypten. Så på vår extra lediga dag idag så har vi fått flänga runt och leta tvättmaskin, en kombinerad denna gång och en Hoover fick det bli som rymmer 8 kg tvätt och tumlar 5 kg, 1400 varvare och en bock köpte vi till så den kommer upp lite. Meeeen än har jag inte kunnat tvätta…vi fick inte med någon slang, och när mannen åkt fram och tillbaka för att hämta den så visar det sig att slangen läcker!? Vad trött man blir…

Vi har också hunnit köpa vinterskor till barnen vilket var akut, samt handla lite mat, hämtat min lagade mobil, hämtat paket från Bra Förlag, packat upp hälften av resväskorna, gjort klart de sista läxorna inför skolan imorgon, fixat bilder och slagit in present till fröken, tänt brasa så nu är det varmt igen. Jo just det när vi var in i köpcentrumet och leta tvättmaskiner så gick vi förbi en ny affär. Jag kände hur jag liksom sööögs dit, min ögon blev som pingpongbollar och jag blev kär direkt. Butiken heter Sweet Poison, ja ni hör ju bara namnet liksom,,…aaaah så mannen rusar mot Siba och jag styr in i den pulserande giftaffären med massvis med amerikanskt 50-60tals stil på kläder och inredningsdetaljer. Jag säger bara WoW! Jag MÅSTE dit snart igen för jag hann ju inte kolla så noga.

Så nu har jag bloggat lite också och jag mjåste sjova nue…jag trodde den här dagen skulle bli lugn och sjön med bara soft och myspys,…det blev precis tvärtom.