Tänker svartvitt

Kan tankarna gå åt ett annat håll än åt svartvitt nu mitt i allt detta regnande?..å så trist det är när det regnar dag ut och dag in. Då och då tittar solen fram och det känns som att den varit borta sååå länge. Idag var jag, trots regnet, iväg på auktion. Det regnade inte hela tiden och som tur var hade jag en gullig granne som lånade ut paraflaxet till mig. Det vi har är stort som ett parasoll och i regnbågens färger, ville inte riktigt gå med det på auktion och sticka ut ögonen på folk.

Blev lite intresserad av vissa saker men som vanligt så skulle dem inte komma till det bordet förrän mot slutet, efter 2 timmar och ryggont åkte jag hem. Jag laddar inför loppmarknad istället som är nästa helg i Askersund, den stooora :) När jag kom hem har jag röjt lite i garaget, kastat sopor, rensat bland gamla barnkläder som ska till Myrorna, tvättat, ja sånt där vardagligt tjafs.

Jag bjuder er på svartvita bilder idag, hoppas ni gillar dem och glöm inte att öppna upp dem.

4 thoughts on “Tänker svartvitt

 1. Hejsan!

  Svartvita foton är oftast de finaste!!! :-)

  Det sägs förresten att vi drömmer i svartvitt. Jag har försökt kolla det med mej själv ibland, och emellanåt är jag faktiskt säker på att jag drömmer i färg. Och jag är definitivt säker på att jag tänker i färg. :-)

  Den här dagen började i gråaste grått, med spöregn i morse… Men verkar det bara bli bättre och bättre – så pass att det inte regnar längre och man kan ana solen bakom molnen. Inte helt fel! :-)

  Ha en fin dag!!!

  1. hm, jag försöker minnas vad jag drömde om natten som var…jag kom ihåg det i morse men nu är det glömt :)

 2. ja det kan man säga.. borde också lägga ut lite gråa bilder,, men har istället lagt ut så färgglada och önskar att solen ska lysa snart igen. två veckor återstår på semestern.
  fin första bild,, är det en spindel jag ser.

  kramis

  1. Vet inte riktigt vad det är för något kryp, något spindelliknande. Ska kolla in din sida.

Comments are closed.