Solbränt besök från storstan

Idag efter jobbet åkte jag och kollade in rean lite snabbt. Fyndade två tröjor och ett armband på Vero Moda för 198 spänn, inte så tokigt. Var ute efter solglasögon men hittade inga som passade mig. Hemma hade vi fått besök av pappsen, solbränd som en pepparkaka. Nypensio så kan han ju sola när som.

Hemma åt vi grillad fläskfilé, potatisklyftor o morötter i ugn samt grillade coctailtomater och sparris. Mumma!

Plötsligt tar pappa fram en sån där, vad heter det nu, kamerastativ! Javisst, fantastiskt eftersom jag varit på vippen att köpa en sådan själv. Så den vecklar han ut och det var ju himla skoj. Jag blev jätteglad. Han hade hittat den på en loppmarknad i storstan. Ikväll provade vi självutlösaren också, jag blev som ett barn på nytt :)

Nehepp, dags att knoppa för imorrn blir det den stooora antikmarknaden! Gonatten!