Lite kringelikrok mot loppis

Idag ville jag kolla in en loppis jag körde förbi i veckan. En lada där hela övervåningen var full med grejer, möbler och små fjärilar som fladdrade mot de gigantiska fönstren för att hitta ut igen. Jag hittade en till loppisflaska för en 20:a. Så när jag sedan hemma står och fotograferar den där söta flaskan, och hoppas att ingen ska gå förbi fönstret just då, ser jag att min lyktranka, hjärtan på tråd, blommar! Så himla söta blommor! Självklart var jag tvungen att zooma in dem. (glöm inte förstora)

Min står högst upp på ett vitrinskåp i köket. Där uppe har jag diverse loppisgrejer. Jag glömmer ofta bort att vattna den när den står där, men det gör tydligen inget eftersom den mår bra av att torka ut. Perfekt blomma för mig med andra ord. Den hade också blivit så jättelång så jag lindade upp den i en loppispryl, minns inte vad det var, någon typ av bakgrej från förr som man prickade knäckebröd med typ. Eller nåt…

hjärtan på trådVad har ni gjort denna härliga lite blåsiga söndag?

3 thoughts on “Lite kringelikrok mot loppis

  1. Flaskan var vacker och det är så kul att gå på loppis, man kan göra många bra klipp.

    Fin blomma också, här har vi inga krukväxter för jag har glömt vattna dem *ooops*

    Gjorde typ inget igår, söndag. Såg på en knäpp film med maken bla

Comments are closed.