Hemma

Nu är sotisen glad. Vi är hemma igen efter en helg i Stockholm och kryssning med Viking Line. Vi har haft det riktigt kul! Det har inte bara varit kryssning. Jag träffade en vän och vi prata, prata, prata och så sov jag över där. Hennes son är 1½ år och så söt så, vi lekte lite han och jag. Tyvärr hade jag inte kameran med mig då, snyft!

Sen var vi hos pappa och barnen blev så glada att se oss igen. Dem hade sovit hos morfar två nätter och allt har gått jättebra! Kalas har vi varit på också. Kusin Lucas har fyllt 7 och det blev högljudda lekar på Lekvegas. Vi hann även med att besöka en antikbod och till sist fick svärmor ett besök också såklart.

Mer detaljer i senare inlägg. Goooonatt!

3 thoughts on “Hemma

  1. Hejsan! Ville bara lämna en liten kommentar nu när jag har surfat runt lite på din sida =) Jag har själv en son med LKG och vi har operationen av den hårda gommen framför oss nu i september. Sedan var det ytterligare en grej som intresserade mig och det var ju dina fina bilder! Är själv intresserad av foto. För tillfället har jag knappt fotat något då vi precis genomfört en flytt av familjen från Luleå till Skellefteå och än så jobbar jag på distans vilket tar tid, men jag ser fram emot när jag får plocka fram min fina kamera igen. Jag fotar med en Nikon D300s och är mycket nöjd. Har tre objetiv, ett 70-200 2,8 och ett 24-70 2,8 sedan har jag ett fast 50 1,4 är mycket nöjd med det!

    Maila gärna om du vill! Nät det gäller Melvin så har allt gått bra men såklart har jag funderingar på saker och ting. Just nu är min stora fråga det där med talet och hur det kommer att utvecklas. Det skulle vara intressant att höra hur er resa har varit!

    Hälsningar från Marlene

  2. Hej vännen!

    Det var jättetrevligt att ha dig på besök! Tiden går så fort bara. Vi måste ses snart igen! STOR KRAM

Comments are closed.