Vilken dag

semesterWow vilken otroligt härlig dag. Ja vädermässigt i alla fall, varmt och skönt i luften, det fläktar och jag tänker ”semester”.

Dessvärre har William mått dåligt natten som var med magont och kräkts. I morse blev värken i magen värre och jag ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte det lät som blindtarmen. Så vi åkte in till akuten. Efter tre timmar fick vi åka hem, det verkade inte vara något allvarligt. Men med magen kan man ju aldrig så noga veta så det var skönt att vi kollade upp det ändå. Han kräktes en gång på sjukhuset och en gång när vi precis kommit ut därifrån, en gång till här hemma och sovit sovit sovit. Så någon bacill verkar han ha fått i sig.

Ja, vi har semester och jag försöker känna lugnet. Barnen är dock uppe längre än vad jag själv orkar ibland (när dem är friska) så jag ställer nog klockan till imorgon bitti och väcker dem tidigt. På bild ser ni fjärilslavendel längst till vänster, min favorit. Framför den står kaffekoppen. Närbild kommer.

2 thoughts on “Vilken dag

  1. nämen plutten,, blev han dålig efter grönan eller?
    hoppas vi inte får nån kräk bacill jobbigt i värmen.

    krya på sig

  2. Hmm låter bekant det där. Vi pratade ju också med sjukvårdsrådgivningen o samma råd åk in kan va blindtarmen o sen hem efter några timmar med diagnos virus…

Comments are closed.