Målat och sytt

Sååå idag har det typ regnat, ja hela dagen faktiskt. Tråkigt värre. Men det gjorde inte mig något för jag hade en del att fixa med inomhus. Målade klart den vita väggen i Williams rum och ett lager till med magnetfärgen på garderobsdörrarna. Det verkar dock som att vi behöver ännu ett lager magnetfärg till så vi får göra klart dem dörrarna sen.

Min granne var så snäll och visade mig hur jag skulle sy tyget jag köpte, fålla in kanterna och raksöm var ju inte så himla svårt ändå. Så jag hoppas att jag fixar det själv sen. Måste bara fixa till undertråden på vår symaskin som har trasslat till sig. Grannen hade tagit fram sin urgamla blytunga Singermaskin. En jättefin gammal symaskin som sydde makalöst bra! Ja så nu är tyget upphängt och rummet är i stort sett klart förutom garderobsdörrarna då. William är supernöjd!