Magnet- och skoltavelfärg

Det var ett tag sedan jag var in på Ikea, och det blev roligare så faktiskt. För nu fanns det ju en hel del nyheter och iordningställda rum att se på.

I ett sånt rum fick jag syn på ett så coolt tyg som dem hängt upp mot väggen och kände att DEN ska William ha i sitt rum. Tog en bild med mobilen och visade när jag kom hem. Han gillade den och det förstod jag för det är manga på. Tyget heter ”Charlotta” och designern är Åsa Ekström.

Så efter det bestämde jag mig för att köpa magnetfärg och skoltavelfärg som jag tänkt göra för länge sedan egentligen. På bild har vi börjat med magnetfärgen och målar den på garderobsdörrarna. Tanken är att han ska använda magneter och sätta upp foton, sina teckningar, samt när skoltavelfärgen kommer dit även kunna skriva något där.

I rummet är väggarna grafitgrå med röd fond. Men han ville inte ha kvar det röda så vi målar över med kulör Ada från Bauhaus, åt det vita hållet. Imorgon ska grannen hjälpa mig att sy tyget, för jag, tyger, sy och sånt går inte ihop sig så bra.

3 thoughts on “Magnet- och skoltavelfärg

 1. hej.

  Äntligen har jag fått lite wifi och kan besöka din blogg. Grymt med magnetfärgen, kan def tänka mig att använda denna. Fanns även den på Ikea?

  kul att du gillade min blogg.

  Ha det bra
  /Isa

  1. Vad kul att du kika in här, magnetfärgen köpte vi på Bauhaus en finns säkert lite överallt kan jag tänka mig.

Comments are closed.