Ett lager till typ

altantaketVår altan börjar så smått bli klar. Ja, den är klar i det stora hela. Lite småfix kvar än. Till exempel som ni ser uppe i taket är det färgskillnad sedan vi målat två lager. Trodde det skulle ge med sig efter andra lagret men inte då…Ska vi behöva kladda på ett lager till där alltså? Verkligen mysko. Någon som har erfarenhet av detta?

Jag gillar verkligen våra altanglas som ser ut som skyltfönster och nu det vita taket. Very nice. Det är så skönt där inne och när det t.ex regnar så smattrar det bara lite grann och man kan ha en vanlig lågmäld konversation, och inte som förr med plasttaket;
-VA? Va saaa ru!?
-……..REGNAR…
-JA, F-N VAD DET REGNAR!!
För att inte tala om när det haglade spelkulor och vi fick finfina hål i plasttaket,…ett minne blott. På andra sidang laset ser ni ett gäng röda jättevallmosar och klematisen Jackmanii som inte börjat blomma än. (Det går att förstora). Imorgon ska jag måla en bänk vit och så är jag ute efter en vaxduk. Har ni några tips på fina vaxdukar till bra pris?

2 thoughts on “Ett lager till typ

  1. Jag har köpt en jätte fin ljusgrön med vita pricka på Hemtex…Kolla där…fanns hur mycket snyggt som helst…lycka till.
    Kram Carina

Comments are closed.