Vårfloden

flood of springI vår lilla ort såg det ut så här idag. Översvämning tog sig ner till skolan och där var vattennivån riktigt hög i källaren. Dem har jobbat hela dan med att få bort vattnet och man kunde se hur högt upp vattennivån hade nått på väggen. Vi tog en promenad, vår vanliga runda, och då såg det ut så här. Helt galet. Så på måndag blir det eventuellt ingen skola för barnen, dock verkar det som om fritidslokalen klarat sig rätt bra. Men vi vet inte så mycket om det än, tiden får utvisa.

Annars så har vi idag hållt igång ordentligt. Klippt gräs, gjort rent i poolen, tvättat fönster, rensa ogräs…ja det är så mycket vi behöver göra men när det är ishockey på TV så går det inte så fort. Synd att vi inte kom till final, men det var spännande matcher idag!

One thought on “Vårfloden

Comments are closed.