Våra sysslor kräver sol

bollvivaIdag har mannen varit på utbildning med jobbet hela dagen. Jag och barnen åkte runt och handlade lite som fattades till maten och dem köpte en varsin liten pryl. Det har regnat halva dan men barnen är ute ändå, rätt bra faktiskt. Inga dåliga kläder här inte :)

När jag och Emma spelade kort tidigare idag så tittade jag ut genom fönstret och fick syn på hennes fågelholk hon byggt. Den sitter på vårt spökträd och ur den kommer en talgoxe! Emma blev ju jätteglad och nu hoppas vi att den flyttar in där.

Eftersom halva dagen verkar regna bort så får vi skjuta på våra andra planer till morgondagen om vi hinner med det, alltså gräsklippning, poolstädning och sånt. Det får mannen sköta, jag tänkte peta lite i rabatterna och göra lite fint på altan. Men kl 15 ska vi iväg på både innebandyavslutning och vårfest på simträningen.

Jag bjuder på en bollviva från vår trädgård i sol för idag verkar vi ju inte få någon.

One thought on “Våra sysslor kräver sol

  1. Vad kul det var en talgoxe i Emmas fågelholk, hoppas den flyttar in där.

    Fin bild på blomman

    ha en skön helg!

Comments are closed.