Medalj

Det blev lite rörigt idag. Skulle vi åka på båda avslutningarna eller inte. Innebandyavslutning och simavslutning på samma dag, dock en timme senare på det sistnämnda. Hur som helst vi åkte på båda och fick lämna bandyavslutningen efter att barna fick sina medaljer, vi hann se en trollkarl en stund också.

Simavslutningen var inte så mycket mer än att lite priser delades ut. Sen var det fritt bad och även syskon och föräldrar fick vara med. Emma ville ju gärna bada så det blev till att doppa tårna i det iskalla vattnet för mig,..eller jag badade faktiskt men jag fryser så lätt. Vi förflyttade oss mellan poolerna för att få lite värme då och då, Emma övade på att simma. Inte varje dag hon är i vattnet liksom så jag vågar inte riktigt låta henne simma fritt. Plötsligt vill hon till stora poolen, så vi går dit, jag klättrar ner och fryser till is. Emma doppar tån och vill inte gå ner, men mig fick hon ner minsann. Vi åt lite fika som man fick ta med, doppade oss igen och sen åkte vi hemåt.