Ett fall för modepolisen.?

prickar vs randigtJa, det är på riktigt. Så här gick jag ut idag. Jag åkte bil till jobbet, gick till fots upp till mottagningen där jag jobbar, och sen äntligen fick jag byta skor, till sandaler som jag har då, svarta. Det såg riktigt roligt ut med prickigt vs randigt, inte sant?

Fan jag skulle behöva ett gäng nya skor. Mina sommarskor är nämligen även dem prickiga med klack som är trasig. Sen så har jag ju andra svarta klackskor men det är helt omöjligt att gå in på jobbets entré med såna, det ekar lååång väg. Knick-knack, knick-knack!

De randiga tightsen är supersköna. Dem fyndade jag på VILA, även dem för 50-lappen. Ska nog köpa mig ett par helt svarta tygskor, converse skulle jag helst vilja ha men äsch, …spela roll. Är jag superhet eller.? moaha ha. I morse när jag och mannen samåkte till jobbet så ligger han ”i ärslet” på en bil framför oss.
-sluuta, du skämmer ut mig. (jag vill nämligen sjunka genom jorden när han kör så)
-skämma ut?..vad gör inte du idag då?….(och sneglar på mina val av skor) hehe