Kan jag få sova…

…för jag är aptrött och jag fryser. Vill ha värme, nu! Kan jag få sova på nätterna också vore det bra,..vi har under lång tid haft ett högst irriterande ljud i sovrummet. Ett ljud som bara jag hör tydligen. Jag har bett mannen lyssna ”extra noga”, för han kan välja om han vill höra eller inte, men han kan inte höra det jag hör. Jag har letat, letat med ficklampa t.o.m. och försökt lokalisera ljudet. Öppnat lådor, kollat under sängen, under byrån, i stolen, i krukan…

Det liksom knäpper på något vis,..jag trodde det var sängen som tog i väggen så fort man rörde sig, vatten som droppar, något som gnistrar som el, en mus som biter av kablar…ja jag sliter hår snart. Vad ÄR det för ljud?! Ja, tanken har slagit mig att jag håller på att bli tokig eftersom bara jag hör det, eller så är det spöken?

Jag hoppas på lite mer vilja från mannen snart att hjälpa mig ta reda på vad det kan vara. Han har meddelat dock att ute i hallen har katten suttit och tittat upp mot garderoberna, sen somnade han om utan problem och jag fick stå och lysa med ficklampa…hrmpf! Man tycker att mina varnande ord ”vatten”, ”el” eller ”MUS” borde få fart på mannen.

Over and out!

One thought on “Kan jag få sova…

  1. haha nä e det sant,, spoooky.
    ja men det måste ju vara j’tte jobbigt om det är ett ljud som man vaknar av.
    Är ljudet varje natt bara på natten? det måste ni ju snart lista ut vad det kan vara.

    hoppas det löser sig/ kram

Comments are closed.