Ibland skulle jag vilja…

…slita mitt hår, strypa mig själv, ge mig själv en smäll på käften, skrika högt som fan -HELVEEETEEEE!!

Jag sa ju att jag äntligen fått arslet ur vagnen och framkalla foton. Hade nu kommit till november 2008 och då var vi ju i Thailand. Så jag tog bara Thailandfoton eftersom det blev typ 300 st. Det tog tid att sålla ut dem jag ville framkalla men till slut så fick jag iväg dem på framkallning. Bestämde mig för att ta storlek 11 x 15 med vit kant runt och sätta dem i albumet jag köpte i Thailand.

Sen gick det undan, fick redan dan efter ett mail att det var klart och borde komma fram inom 2 – 4 dagar. Eftersom jag beställt så många bilder så fick jag hem en avi igår, och idag hämtade jag ut mitt paket. Även fast jag sett bilderna massvis med gånger så är det kul att ha dem i händerna och bläddra igenom.

Så jag kom hem, jag slet upp kartongen, rafsade fram ett kort…
…men men…

VA FAAAAA-AN! VAR ÄR MIN VITA KANT!!

Kan ni förstå hur TRÖTT jag blev på mig själv när jag upptäckte att jag beställt 300 foton UTAN vit kant! UTAN VIT KANT! Va fan gör jag nu då? Inte en chans att dem vill framkalla MED vit kant utan kostnad, det är ju jag som har klantat till det.

Nu ska jag slå mig själv på käften!

4 thoughts on “Ibland skulle jag vilja…

 1. Åh, så trist när man missar fylla i allt man vill ha med vit kant. Hoppas ändå du kan glädja dig åt dina fina Thailands foton!

  Håller med om att även om man kollat på sina kort många många gånger på datorn går det inte att jämföra med hur det är att kunna ta på korten när man har framkallat dem.

  Jag är dock mycket dålig på att framkalla mina foton, är massor av år sedan jag gjorde det. Har bara stannat vid tanke…

  Ha en fin söndag!

  Ps. Jag gillade din blogg också, kommer följa dig via bloglovin ;) Ds

  1. Ja det är lätt att halka efter med framkallning, så sant. Ska kolla om du också har bloglovin så kan jag följa dig jag med.

 2. hahah men gu syrran lugna ner dina nerver…. är väl fint med vit kant MEN MEN är det hela världen som går under om det inte är det..

  andas djupt och tänk det är inte hela världen du brusar upp för mycket. blir fint ändå

  kramis

  1. Hm, ja du har rätt. Det är bara så typiskt mig att inte tänka mig för.

Comments are closed.