Glitter och glamour eller?

Just nu sitter jag och diggar till Mando Diao ”Gloria”, men låten ”Dance with somebody” är också grymt bra. Snacka om discokänsla jag får nu. Och det måste vi ju ha eftersom det är final i Melodifestivalen ikväll. Ni missar väl inte, det är ju folkfest! Skit i om fel låt vinner, det behöver inte vara vi som vinner i år heller. Självklart roligt om vi gör det, alltså i hela stora Eurovision då ra. Det jag tycker är roligast är att vi som familj och vänner samlas och hänger med i det här varje helg. Vi får några favoriter, dem kanske inte vinner men so what? Vi köper skivan och är lika glada för det.

Idag har jag en tröja med paljetter på dagen till ära. Jag tror att Anna Bergendahl skulle kunna vinna ikväll. Hon är inte den enda som har en bra låt att komma med tycker jag, men jag tror på Anna ikväll.

One thought on “Glitter och glamour eller?

Comments are closed.