Datahörna

Idag har mannen fixat till en mysig liten datahörna åt mig. Vi hade ett bord över efter att vi bytt rum med Emma som bara stod till ingen nytta. Det står nu bakom soffan mot fönstret. Där är ett element och det är varmt och skönt nu när jag sitter där. Det blev faktiskt bra. Här kan jag sitta och blogga, slurfa och allt och samtidigt titta ut genom fönstret. Fast nu är det typ kolsvart och om någon granne ser mig nu, så ser det nog rätt kul ut. Jag ska fixa lite nya blomsters i fönstret så att det inte ser ut som om jag bara sitter och stirrar. Hm, den här hörnan skulle kunna utvecklas med tiden, med lite mer förvaring. Finns ju sådana där enkla hurtsar på Ikea att rulla in under bordet. Hm,…

Så här sitter jag nu och väntar på att mannen ska poppa popcorn och sen ska vi se film, Sherlock Holmes. Hörrni! Snart är det fredag!