..jag kan ju kolla ”döda vinkeln”..

Jag överlevde dagen, den långa dagen med en helt ny arbetsuppgift. Jag var en utbildare idag jag. En tung dag både fysiskt och psykiskt. Jag satt så himla tokigt också med huvudet tittandes uppåt åt vänster hela tiden och till slut kändes det rätt jobbigt. Så dyker jag inte upp imorron på jobbet så har jag nackspärr…fast kan man vara hemma för nackspärr?..ja om jag fastnar i ett läge åt vänster så kan jag i.a.f kolla ”döda vinkeln” när jag kör till jobbet…..mmmmeeeen jag tror inte det räcker. Fast nu ska vi inte ta ut händelserna i förväg…mannen kanske kan knåda lite ikväll.

Att utbilda var nog inte riktigt min grej heller…fast vad vet jag egentligen efter bara ett tillfälle. Längre fram kanske det känns annorlunda. Mitt i utbildningen blir det ett litet problem, just ett sånt problem vi INTE ville råka ut för. Just då. DÅ känner jag hur mina hjärnceller krymper! Men lite längre fram på dagen löste det sig ändå. Phuu! I det stora hela gick det bra idag, hoppas vi.

2 thoughts on “..jag kan ju kolla ”döda vinkeln”..

Comments are closed.