Hur man får hjärtat att rusa

Idag åker jag hem efter jobbet på ett glatt humör. Har varit och handlat lite smågrejs till dottern som fyller 8 år imorgon. Är i min egen lilla värld…bra låt på radion och plötsligt! ..ser jag ett konstigt ljus, ett skarpt ljus…rött! Bromsa!! Jag tror inte att jag är medveten om varför jag bromsar, jag bara bromsar och tittar på hastighetsmätaren som sakta glider ner till 50 från …(och blir mer och mer medveten om att det är polisen som lasrar mig) …från cirkus 60…eller var det 70!?…nej nej, jag var nog under 60 i.a.f…ja under 60 var jag. Jag glider förbi i precis 50 och gör det hela vägen hem och sitter på helspänn och hjärtat rusar (tänker var är körkortet, nu blir det min första gång jag blir stoppad) HA! Ni tog mig inte den här gången heller..haha! (dansar hula-hula) Inte för att de har någon anledning att stoppa mig alltså, men jag bara väntar på den dan de kommer göra det och då är det bergis en riktig hotting som jag ska blåsa i påse för….blåsa för..aaaa blåskontroll.

Apropå blåskontroll. Mannen har en förmåga att dra till sig polisen. En vacker dag kör han hemåt, snart hemma ser han en riktigt snygg Saab, precis en sån som vi har med tonade rutor och allt. Den var så fin så han tittade noooga. Hemma ska han backa upp för uppfarten men det är folk ivägen så han vänder och väntar tills det blir fritt. Då kommer plötsligt den där Saaben upp för backen och ur kliver en civilare. Dannes tankar (!&#/?). När polisen knackar på rutan ringer mannens mobil. Det är sonen:

-pappaaaa får vi gå till backen…
-jag kan inte prata nu!
-vadådå, ah men får vi gå…
-ja men jag är här utanför alltså, jaja gå ni!

Polisen ser lite road ut och sträcker fram påsen. -Vill du blåsa här?, tack. Mohahahaha så mannen får göra en blåskontroll hemma på gatan. Jag trodde jag skulle garva ihjäl mig när han berättade det här :)