Who vs kampfisk?

skyldig eller ej

Hur kul är det att köpa en kampfisk för att ena dan tycka -ååå vad fin den här, alldeles röd och långa fina fenor, för att sen andra dan se en helt annan fisk mot vad man köpte?

En fisk som numera är helt fenklippt, amputerad och utmobbad av någon fiende i akvariet. Jag skulle bara vilja vet vem vem?..

Stackars fina fisken som fick komma till vårt akvarium trasig fiskfull med onda fiskar. Jag tror kanske att det kan vara regnbågshajen för den är grinig mot alla. Eller så är det de två kampfiskhonorna som är otroligt kräsna och attackerade hanen. Grymma honor. Fast vad är det för klen liten kampfisk sen då? Jag trodde de var fighters?

Elleeer kan Sotis ha doppat tassen?

3 thoughts on “Who vs kampfisk?

  1. Hmmm ja vem ska man skylla på Sotis eller en annan fisk… ”kampfiskar” är väl lite kräsna om vilka de vill bo med va… har jag för mig iaf men annars ska det väl va 2 honor o en hane om jag inte minns helt fel….

    1. ja precis och vi har ju två honor…ja jag vet inte. Vi får se hur länge han lever, han verkar pigg ändå ;)

  2. Ha ha ja du vad hände egentligen med fisken,,, ett mysterium, kan va sotis eller kamphonorna eller också hajen hehe, häftigt inlägg.

Comments are closed.