Vad hände med tvättstugan..

sovrum3_1200755823_2565194Ja, alltså den får vänta lite, vi är någon annanstans i huset och renoverar just nu så jag kan bli lite osynlig här då och då. Efter den hektiska helgen och början på rumbyte med dottern, samt renovering av rummen, så blir jag lite seg. Vi tar lite varje dag. Under helgen brakade även vår säng ihop när mannen skulle lägga sig för att läsa en bok, men den har ju hållt i tio år så det var väl dags. Så vi fick panikhandla en ny sängstomme, valde en ”Hopen” från Ikea. Som tur var hittade vi lite färg som blivit över och kunde kladda på det i Emmas rum innan vi monterade upp sängen. Så vi har flyttat in dit nu men det är inte klart än, lite fix och trix kvar.

Nu är det Emmas nya rum, vårt gamla, som ska renoveras. Walldecon är uppe och vi har målat i en neutral ljus färg. Vi tänkte som så att man kan dekorera väggarna med tavlor, wallies och annat istället. Så nästa steg är Emmas säng som vi ska bygga upp en bit på köksstommar + lådfronter och där under blir det klädförvaring och därför måste det bli lagom tätt så inte alla dammråttor tar sig in.

Jag har lånat bilden på denna enkla sminkhörna av Malin som har bloggen Inspirationsdesign. Det går nog inte på något annat sätt för rummet är inte så stort, så det här skulle kunna bli en bra sminkhörna till Emma.

One thought on “Vad hände med tvättstugan..

  1. hej sis,, jätte söt sminkhörna,, kan nog bli bra i det lilla rummet.
    Ja vart har jag tagit vägen,, fy jag känner mig så deppig.. trött på snön och inget alls att blogga om , om det inte är nån ny bild annars tomt.
    lever väl i nån fantasi värld haha,, Å singel lär jag väl förbli. trött på det här livet.

    hörs kram

Comments are closed.