Ett land i Afrika

Accommodationwebp0043510xxxxxxxxxxx044460_JPG

Bild från Apollo

Jag fick nog resfeber när jag gick igenom bilderna från Thailand, att få känna värmen igen och bara vila…ja vi fick resfeber så vi har faktiskt bokat en resa! Tjohooo! Det var tänkt Turkiet men de billigare resorna måste ha tagit slut för det blev dyrare än vad vi tänkt oss. Men våra vänner vi åkte med till Thailand ska till Egypten i oktober…så vi tänkte, jaaa varför inte.

I oktober åker vi alltså till Egypten Hurghada i en vecka med all inclusive. Det blir nog riktigt kul för barnen. Bara för att sola och bada och må gott. Har läst lite på nätet och hört efter med vänner och det verkar som att man antingen gillar Egypten eller inte, så det ska bli spännande och se vad min bedömning av resan blir. Men det är ett tag dit så nu ska jag drömma.

One thought on “Ett land i Afrika

  1. härligt ska ni ut o resa.. men känns som oktober är långt bort haha.. men kanske måste man boka så långt före ,,, näe snart måste jag resa lite jag med.

    kramis

Comments are closed.