Julgröt och julspel

barnaÅh, vad det är musigt med lus i brasan…(härmar mamma mu lite) Ja, alltså vi eldar och det är så skönt, passar på att torka lite tvätt. Ikväll mös vi i soffan framför julkalendern med barnen och vi åt lussekatt och ett glas julmust till. Det var hemskt vad bubbligt den där musten var, kände mig lite konstig i magen efteråt. Man kanske inte ska hälla i sig den förstås…hm.

Jag måste verkligen lägga mig nu för imorgon bitti är det julgröt på jobbet. Mannen får lämna barnen så jag kan åka direkt när jag är klar. Hoppas det inte är så halt på vägarna bara,…som i morse så Emma till och med halkar när hon skulle gå ur bilen och fastnade med benet i bältet. Efter jobbet blir det brått igen för det ska vara julspel i kyrkan och eftersom William går i 4:e klass nu så ska han få spela lite teater. Han är en av de tre vise männen och har övat på sin mening hela veckan, han tror det kommer gå bra även fast han har lite scenskräck som han säger.