Schhhh!

Ni får absolut inte viska i nåns öra om detta för tänk om det sprids ända hit. Jag har en surprise på gång till sonens 10-årsdag. Jag har fnulat länge på vad man ska hitta på och idag slog det mig. Då jag kände att det vore skönt att åka iväg nånstans istället för att fixa ett kalas hemma som vi brukar, eller nån annanstans som bowlingkalas och sånt, så gick jag in på Ticnet för att hitta något roligt. Sonen gillar ju att se på Idol men naturligtvis var det slutsålt så istället går jag in på Blocket. Vad hittar jag där…om inte nån som säljer biljetter till just det datumet jag var intresserad av. Såååå om allt går vägen, att det är en ärlig person, så får jag biljetterna i veckan och jag och sonen ska gå på nästa fredags-Idol! Han kommer bli sååå förvånad!

Vi kanske får utmärka oss på något sätt så ni ser oss. Jag kan ha en hatt med fjädrar på, överdrivet mycket mascara och bautalånga lösögonfransar och glitter i håret. Nä, jag skoja bara…det tråkiga är att en av sonens favoriter åkte ikväll. Rabih. Hm, ja men han tycker Erik är bra också.

2 thoughts on “Schhhh!

Comments are closed.