Pssst!

Idolbiljetterna har kommit till Williams överraskning på 10-årsdagen. Känns skönt! Idag ville han ha hjälp med att komma på vad han ska hitta på när han fyller år. Han har massa olika förslag som bowling, badhus, bio och allt möjligt med polarna. Så jag fick ju säga som så att han behöver inte fundera så mycket på det, vi fixar det….hehe. Så jag gjorde en ”låsamunnenmednyckel”-variant och då såg han sååå nyfiken ut.

Men jag har alltså tänkt nu som så att sånt kan de ju faktiskt göra när som egentligen, bio och allt sånt. Så därför rymmer vi till Sthlm och han kommer inte få veta förrän han själv ser vad han ska få uppleva. Jag tror att han kommer bli superglá! Idag efter att jag och Emma kom hem från Karlskoga, stannade vi till i Marieberg för att vinka hejdå till morfar, och så gick vi in och köpte finkläder till Williams stora dag. Vi valde en skjorta och en rutig ”gubbkeps” som får matcha de rutiga byxorna William köpte sist vi var och handlade. Blir perfa tror jag!

Det här blir ju nu på fredag och William fyller på söndagen men då är vi hemma igen. Då har han poolspel i innebandy och efter det blir det mys hemma med gottgott och presentöppning.