Min dag

Idag är det min dag vare sig jag vill eller inte. Nu har jag gått över 35-strecket och det känns väl inget speciellt i och för sig. Jag har ju hela livet framför mig och jag har en man och två underbara barn, och Sotis och alla nära och kära..och nickelallergi…hrm

Dagen har jag tillbringat på jobbet, på utvecklingssamtal med sonen och nu hemma i soffan. Sitter och ojjar mig lite för jag fick influensavaccin på jobbet idag. Gör lite ont i armen men annars känner jag mig okej. Vi åt pizza ikväll och jag fick present av familjen, en låda från Body Shop full med mysiga scrubmedel, hudkräm, tvål och sånt, men en riktigt härlig doft av orkidé tror jag det såg ut som på bilden, hm borde använda glasögonen mer.

Nyss ringde det på dörren också och grannen kom med en flaska italienskt vin. Med posten kom en slant från mamma som säkerligen kommer gå till kläder. Det låg en dubbeltriss i kuvertet också, ingen vinst men x 10 fick jag såklart, vad annars…hrmpf! Pappa kommer troligen till helgen och hälsar på, kanske syrran kan haka på då med Lucas och så kan vi äta tårta.

5 thoughts on “Min dag

  1. Hipp hipp hurra! gullig granne. O du vet att man bara blir så gammal som man agerar :)
    Men du varför är sidan såååå mörk, kan ju knappt läsa ju….
    Tycker alla som tagit vaccinet på jobbet blivit halvsjuka eller har extremt ont i armen!

  2. Tack Veronica och bra att du kommer med lite feedback för hur ska jag annars veta hur andra tolkar sidan? Jag kanske ska ändra inläggstexten till den där ljusblåa färgen som länkarna har. Vore det nåt tro?

  3. Tror att det skulle fungera, är ju lättare att läsa den texten. Fast då måste du ju byta ut länktexten till en annan färg :)
    Ja du såg mitt mess om att Ina försökte messa dig va, hon är expert på att skicka tomma sms till folk.. Ibland ringer ngn upp o undrar lite oroligt när de fått ett tiotal sms…

Comments are closed.