En del att fixa med

Hm, jag hade tänkt förbereda tårtan ikväll och göra chokladbollar men jag har absolut ingen ork kvar till det. Vi måste ju ha lite fika på söndag, den dagen han fyller och ska få öppna sina presenter från oss. Funderar starkt på att göra om mitt schema igen. Visst det blir en del sköna fredagar men jag är helt slut när jag kommer hem då jag jobbar till 17 alla övriga dagar + en fredag när vi har så kallad jour. Nä, det tål att tänkas på. Apropå present så har jag slagit in hans present i en stor inslagen låda som har som ett lock på. När man lyfter på locket är det en inslagen låda till, i en inslagen låda med en inslagen låda.

Jag får se om jag hinner förbereda tårtan och bollarna imorgon men det är en hel del annat jag behöver göra då också. Som packa lite och se till att alla viktiga saker är med som Idolbiljetterna framförallt. Måste till affären också. Sen så är det utvecklingssamtal för Emma innan vi kan åka till Stockholm. Sen är det klädproblemet också…vad ska jag ha pååå miiig? Williams är klara, dem ska han få imorgon. Äsch, jag får rota fram något ur garderoben. Förresten, någon som vet om man får ta med kamera när man ser Idol? Säkert inte men folk sitter väl säkert och fotar med mobilerna.

Nu ska jag hänga tvätt och sen knoppa.