Ska du blogga eller?..

skadubloggaeller

Jag har väntat på ett tecken, nåt som jag orkar och känner att jag vill skriva om. Och nu har det gått så lång tid sedan jag bloggade sist så katten till och med lägger sig över tangentbordet. Hans blick försöker säga mig -om du inte bloggar nu, så tar jag över här! Jag har känt mig lite off måste jag säga, helt tom i bollen fast ändå inte. Tankarna far runt som fiskmåsar i huvudet, det är inredning, barnen, vinterkläder, alla lappar från skolan jag måste fylla i, läxor, maten, disken…ja allt ni kan tänka er.

Mannen försökte komma fram till lite lösningar i rummet vi renoverar nu. Taket är målat och fondväggen är uppe. Nu ska övriga väggar målas och fönsterkarmarna. Vi diskuterade…en stund…men det gick inte att prata med mig tydligen för jag sa bara konstiga saker tyckte han. Jag kände det själv också och jag orkade bara inte fundera ut någon bra lösning. Ska vi ha platt-TV på väggen eller stå på möbeln under? Ska vi byta möbel? Bygga nåt, köpa nåt? Jag har till och med kallat tavellist för taklist…nä jag får nog dra nåt gammalt över mig.

Imorgon är i.a.f min lediga fredag!

2 thoughts on “Ska du blogga eller?..

  1. he he cool bild ,,, ja det var ett tag sen du blogga och nu en massa blogginlägg..
    samtidigt. jag förstog nästan att det var nånting med vardagsrummet omtapetsering eller målning.. ska bli kul att se.
    kram

Comments are closed.