Fått lite gjort

Idag har jag fått lite gjort i.a.f även fast jag sov till 10.30. Målat fönster och städat lite. Hämtade Emma efter skolan och fick be om ursäkt för de skulle ju inte ha varit på fritids i morse…oups. William gick hem när han slutade skolan.

Jag har röjt upp i vardagsrummet, även fast det inte är färdigmålat. Försöker komma på hur vi ska sätta upp tavellisterna mot fondväggen, mannen hittade ett par svarta sådana på Ikea, RIBBA heter de. En lång, en mittemellan och en kort. Har lagt ut dem på golvet för att få en bra bild av hur det kan se ut. På dessa ska det få vara en och annan tavla möjligtvis, men främst ljus. Fondväggen gör sitt om man säger så, så jag vill inte att det ska bli för rörigt. Förut hade vi LACK-hyllorna, vita, ovanför platt-tv´n som står mot fondväggen alltså. Heter det FONDVÄGG?…varje gång jag skriver det känns det apkonstigt…jag tror jag blir senil snart. De vita LACK-hyllorna får vara mot en annan vägg ovanför skänken kanske. Skänken som för övrigt kanske får byta plats med tv-bänken,…ååå vad det är svårt att möblera när rummet är nyrenoverat och sen ska möblerna in som man inte längre tycker passar in…Men vårt tak är vitt och det känns sju gånger lättare i huvudet då!

Men i.a.f det vore ju bra om mannen kunde koppla in tv´n till ikväll och sätta upp de där tavellisterna så kan vi mysa framför Idol hela familjen, men vi får se hur det blir. Jag och barnen får åka på innebandyträning under tiden. Fredag sköna fredag, den regnar bort här kan jag säga. Ska fixa till nåt att äta nu innan det är dags att åka. Bjuder inte på någon bild än för mannen vill hålla det lite hemligt…(whyyy liksom, jag får ju bloggsnörp då!?)…