Natti natti

natti nattiJaha ska vi krypa i ide nu eller? Det är höstdagjämning och enligt TV-gubben som pratade nyss så lutar axeln på jordklotet varken mot eller ifrån, neutral helt enkelt. Vi går mot vinter, brrr.

Idag var en sån där snurrig morgon som det lätt kan bli i vår familj. Jag vet inte varför jag stressar upp mig så, det får väl ta den tid det tar annars så blir det lätt att nånting glöms. Efter att jag lämnat barnen på fritids åkte jag alltså vidare mot jobbet. Halvvägs genom vår lilla ort kollade jag in mig själv i backspegeln, är allt som det ska typ…NÄÄÄJ, det är det inte! Jag har ju ingen mascaraaa! Och hade det inte varit för att vi just idag skulle fotografera för nya id-kort på jobbet så hade jag inte vänt, jag lovar! Men jag vände alltså idag för att snabbt kladda på lite mascara i badrummet. Kollade även till lite snabbt på lappen angående sonens fotbollsmatch, samling 16.50! Finemang, då bli det minus på flexen idag då.

Men jag hade lite tur idag me, för när jag kommit in till staden står farbror (nej det var en brud) polisen och vinkar in bilar. ”Hjälp! Var är mitt körkort!”, är min första tanke men sen ser jag att det blev visst fullt och jag och bilen framför mig får lugnt åka vidare. Puh! Men jag var ändå tvungen att kolla att jag hade körkortet med mig efteråt och det hade jag. Så än en gång blev jag inte stoppad, men en vacker, eller regnig, dag blir jag väl det och då kommer jag säkert fortfarande inte ha fotat om körkortet och bytt efternamn sedan jag blev gift kvinna. Men idag säger jag -nana nana na naaaaaaaaaaa! (långnäsa)

Nähäpp, jag tror jag ska lägga mig och läsa. Läser två böcker samtidigt (jag vet, supersmart va) för jag är så nyfiken på båda. I vår säng ligger Emma och hon har också tittat i böcker med nallen som får byta namn hela tiden. Den är supermjuk! Jag tror han hette Pelle ikväll, eller var det Nellie…jaja natti natti.

Edit: Ni kanske undrar vad jag läser som är så himla intressant?
”Hjälp jag ska bli tvåbarnsmamma” (hm, ja jag är redan det)
”Livet är den väg du redan går” (hm, märkte nu när jag tog reda på bokens titel att jag har ju påbörjat en till)
”Saker min sambo och jag tyckte olika om” (hur ska det här gå?)

One thought on “Natti natti

  1. oooooooooooooookej låter snurrigt det här,,haha snurrsyrran., nu aktar du dig för stressiga moment och situationer..
    gu vad du läser bra böcker,, tänk om jag kunde roa mig med sånt men icke.. jag har ju foto i huvudet bara.. tänk om man kunde få en ännu bättre kamera när man fyller år.. får man inte det önskar jag mig en diskmaskin e så trött på att hand diska,.

    natti kram ses snart

Comments are closed.