Två veckor innan op

sotismys
Det är inte långt kvar nu till Emmas tredje operation, bentransplantation till käkspalten. Har köpt Hexident på apoteket idag. Akademiska rekommenderar att skölja med den bakteriedödande vätskan under tio dagar före operationen både morgon och kväll. Har även bokat patienthotell i Uppsala åt mannen eftersom bara en förälder får övernatta med barnet på sjukhuset. Ett samtal till FK fick jag göra också eftersom jag inte kommer ihåg hur vi gjorde sist. Men båda föräldrarna kan ta tillfällig föräldrapenning när barnet vårdas på sjukhus och ett läkarintyg behövs. Så pusselbitarna börjar falla på plats.

Här om dagen tappade hon en mjölktand till, den andra på kort tid. Enligt Emma finns ingen tandfé och det är ingen idé att försöka lura i henne det. Det var storebror som skvallrade för länge sen. Men en tia får hon förstås ändå i glaset. Apropå att tappa mjölktänder så tappade stora killen en idag..hm jag måste leta efter en tia nu..