Lilla tomaten

tomat
Äntligen börjar tomaterna få lite färg. Det har säkert inget att göra med att krukan var alldeles för liten som jag planterade i,..neee inte alls, det är nog bara en trög sort ;) Det är i.a.f en typ av coctailsort så de ska inte bli så stora. Annars händer det väl inte så mycket i trädgården förutom att fjärilarna är galna i rudbeckian. Gräsmattan behöver klippas såg jag och björnbären börjar bli skära.

2 thoughts on “Lilla tomaten

  1. men gu va fina bilder, du tar i trädgården… hur mycket harn i där,, tomater björnbär och allt vad det är,, jag vill se en bild på björnbären sen..
    kramen

  2. dina bilder blir väldigt mycket egna ,, alltså med alla swirls osv.. det är svårare för folk att kopiera dom när dom ser ut sådära.. men jag skriver mitt namn iallefall alltid något, men det är ingen fast stämpel går ju att klippa bort. jaja
    så snart ska emma till operation. kram på er åter igen

Comments are closed.