Match i vind

min grabbIdag var vi på fotbollsmatch. Dem spelade riktigt bra, kämpade på och fick in 2 mål, men sen vände det tyvärr och så kan det ju bli. Inte hela världen. När vi står där och hejar på känns det ofta som man vill in där på plan och hjälpa till. T. ex när de står där och liksom inte riktigt får iväg bollen, då är det som om klockan tickar i sirap på nåt vis och vips har de förlorat bollen till motståndarna. Men som jag skrivit om förut när det var föräldramatch,..det är inte så himla enkelt som det kan se ut.

Det har blåst rejält idag men var ändå rätt skönt, ja så länge solen var framme i.a.f. Matchen spelades på en plan så långt bort ifrån kiosken det bara gick…hrmpf! Jag som inte hade druckit något morgonkaffe än så det var bara att knalla. Efter matchen gasade vi iväg på en gårdsauktion. Mer om det imorgon bitti. Goodnight sweethearts!