Intressant bok

Idag har jag lånat nya böcker på biblioteket. En varsin till barnen samt en varsin cd-bok. Till mig själv hittade jag en boks om heter ”Familjens projektledare säger upp sig”. Så här står det bakpå boken som är skriven av Gunilla Bergensten:

Härmed säger jag upp mig från jobbet som familjens projektledare. Ett jobb jag aldrig sökt, har någon naturlig fallenhet för eller ens tycker är roligt. Jag har insett att detta bland annat kommer att påverka familjen på följande sätt:

 1. Barnen kommer att bära udda kläder, inte han någon mössa när frosten kommer eller skridskor nästa friluftsdag.
 2. Inte heller kommer barnen att ha gympapåse med sig eller picknick när så förväntas.
 3. Den sociala agendan kommer att haverera totalt.
 4. Det kommer att bli rörigt och lukta illa hemma. Och ingen kommer någonsin att hitta något (för det finns fortsättningsvis ingen att fråga).

Trots detta väljer jag att säga upp mig. Från och med dagens datum har vår familj ingen projektledare. Jag vill gärna passa på att önska dig, min älskade man, lycka till!

Gunilla Bergensten, fru

Jag tyckte att den boken lät intressant! Så den har jag påbörjat redan.

3 thoughts on “Intressant bok

 1. ha ha den lät så bra ,, måste nästan lånas.. jag som aldrig läser men jaja.
  så du menar att du känner dig som en projektledare i familjen? eller stämde den in på andra sätt,, eller varför kände du för att läsa den.

  kramen

  1. Ja, jag har snart läst ut boken och den är jätterolig, man känner verkligen igen sig.

Comments are closed.