Frågor och funderingar

Nu börjar det komma mer och mer frågor från Emma om operationen. Samt att hon gärna vill upprepa sig:

– inte imorgon eller i övermorgon men nästa dag DÅ ska jag till sjukhuset.
– …och imorgon kommer morfar.
Efter fem minuter kan hon igen konstatera:
– på tisdag åker jag till sjukhuset och imorgon kommer morfar.

Hon undrar mycket över hur de tar sig in till benet och det är inte lätt att förklara det men jag har sagt som det är även fast det kan låta lite läskigt men att doktorn är så duktig på det han gör, sen kramas vi en stund och funderar tillsammans. Jag undrar hur personalen förklarar vad som ska göras..hm, jag kanske inte är så pedagogisk, ibland blir jag så ställd och vet inte hur jag ska förklara saker och ting. Hon tänker även på William som ska vara ensam med morfar säger hon. Samt William undrar hur det ska gå för Emma, att allt ska gå bra och så.

Ja, det blir en omtumlande tid ett tag. Ska ta fram en väska idag som vi kan packa ner lite i, kanske en bok och ett ritblock. De har ju förstås lekrum så det kanske inte behövs men om hon har svårt att somna så kan vi läsa eller rita en stund i sängen. Ett klädombyte, tandborste och sånt. Presenten Fiffi vattenkannehus måste jag slå in innan jag glömmer det. Och kameran får jag inte glömma! Jag drömde faktiskt här om natten att jag gjorde det…hemska tanke.

3 thoughts on “Frågor och funderingar

 1. Klart hon är nervös o då ältar man ju om o om igen.. Svårt att förklara vete sjutton om doktorerna är så mycket duktigare :) mamma vet nog bäst ändå.

 2. Vi önskar Er lycka till, konstigt vore det om det inte fanns nervositet i luften. Vi tänker på Er!

 3. Hej, Jag heter Katarina o håller på med ett projekt arbete om LKG-spalt,
  och tänkte fråga om du skulle kunna tänka dig att svara på lite frågor?
  Jag har själv spalt och har den mesta informationen samlad,
  men skulle behöva mer än mina egna kunskaper om det,
  och skulle vara tacksam om du skulle vilja hjälpa mig med det.
  Lämnade min mailadress så du kan nå mig.

  Tack på förhand, ha det bra :)
  MVH Kattis

Comments are closed.