Krusmyntagården

Innan vi checkade in för att åka hem besökte vi även Krusmyntagården, en mil norr över Visby. Där köpte vi lite kryddor för att fylla på hemma och vi passade på att äta middag. Jag valde grillade räkor och fick sen sitta och skala varena liten räka och typ göra min egen räksmörgås, mycket gott men det tog lite tid. William och Emma beställde pannkakor (det klassiska) och när William fick sin sa han – får man bara 3 pannkakor!? Då säger kocken att äter han upp allt så får han flera. Hmmm, han har nog fått pappans talförmåga…men han ville inte ha fler sen ändå. Vi åt gott och hade utsikt över kryddgården. Efter maten gick vi ner till stranden i närheten och kastade lite sten och sen for vi hem. Hejdå Gotland, ses snart igen!

2 thoughts on “Krusmyntagården

  1. Hej hopp!

    Åh så fina bilder från GOTLAND! :)
    Jag har bara varit på Gotland en gång och det var 2001. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att åka tillbaka. :)

    Kramis
    M I N D I

Comments are closed.