Blåklint & lavendel

Klätterrosen New Dawn.

William fotar mig när jag rensar bort alla rädisor…
de växte för tätt, hittade en jättestor och resten pyttesmå.

Kolla in den blå färgen, ej redigerat den blå färgen.

Vi kom i och för sig hem rätt sent från Gotland, typ 02 eller nåt. Men dagen efter möts jag av doftande lavendel i full blom på framsidan. Har klippt av ett par stänger och hängt upp på tork. På baksidan växer lite allt möjligt då jag hällde ut lite ettårsfrön där, bland annat blåklint. Klätterrosen New Dawn blommar också mycket nu och växer upp mot lekstugan. Hallonen lever sitt eget liv så den har vi klippt bort alla nya skott på. De som är kvar är fulla med hallon som är på G. Här om kvällen satt jag och mannen på altan och myste, det regnade lite då och då och det blev ett så himla fint sken ute på himlen och blåklinten blev nästan lysande blå. Var tvungen att fotografera såklart, men jag hade lyckats få in någon inställning… så kameran ville inte trycka av någon bild..grrrr, så jag provade att ställa kameran på auto och då gick det fast med blixt och då blev bilden så här i färgerna. Jag har ljusat upp bilden lite för även om det var blixt så blev den lite mörk, förstår ingenting…men den blev cool tycker jag.